Grönklittgruppen storsatsar i Värmland

Publicerad: 2016-04-01   Uppdaterad: 2023-04-18

Tidigare Kolsnäs Camping och intilliggande Vattenlandet i Sunne har tagits över av Grönklittgruppen och ingår nu i Svenska Campingpärlor. – Sunne Kolsnäs Camping vid sjön Fryken har precis det fantastiska läge vi letar efter till vår nya campingkedja Svenska Campingpärlor. Att det sedan har ett vattenland precis bredvid kommer göra många av våra mindre gäster extra förtjusta,...

Tidigare Kolsnäs Camping och intilliggande Vattenlandet i Sunne har tagits över av Grönklittgruppen och ingår nu i Svenska Campingpärlor.

– Sunne Kolsnäs Camping vid sjön Fryken har precis det fantastiska läge vi letar efter till vår nya campingkedja Svenska Campingpärlor. Att det sedan har ett vattenland precis bredvid kommer göra många av våra mindre gäster extra förtjusta, säger Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen.
Det är Sunne kommun som sålt campingen och det konkursdrabbade Vattenlandet till Grönklittgruppen. Campingen erbjuder bland annat drygt 400 campingtomter, stugor och restaurang. Vattenlandet har förutom en badanläggning även en restaurang och bowlinghall.

I samband med övertagandet får anläggningen namnet Sunne Camping och Sommarland och ambitionen är att erbjuda full verksamhet till sommaren..
– Precis hur planen ser ut och vilka aktiviteter som kommer att erbjudas är inte klart än, men vi tänker oss att erbjuda fler aktiviteter som inte är väderkänsliga, säger Mark Baljeu.
Sunne Camping och Sommarland ingår nu i nya kedjan Svenska Campingpärlor och blir därmed kedjans åttonde anläggning.

Du missar väl inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Mer läsning
Läget i fokus för ny campingkedja

Rulla till toppen