Campingtema på Sveriges nya frimärken?

Publicerad: 2016-05-18   Uppdaterad: 2016-05-30

Plocka fram dina bästa bilder och se till att det blir campingtema på något av Sveriges sju nya frimärken. Camping är populärare än någonsin just nu och visst vore det roligt om världens bästa semesterform pryder ett av Sveriges nya frimärken nåsta år? Därför uppmanar vi alla campare att skicka in bidrag till PostNords tävling...

Plocka fram dina bästa bilder och se till att det blir campingtema på något av Sveriges sju nya frimärken.

Camping är populärare än någonsin just nu och visst vore det roligt om världens bästa semesterform pryder ett av Sveriges nya frimärken nåsta år? Därför uppmanar vi alla campare att skicka in bidrag till PostNords tävling som startar idag!

Från och med idag kan alla som har ett Instagramkonto vara med och tävla om att få utforma något av Sveriges sju nya frimärken. PostNord utlyser en tävling där alla kan lägga upp sina egna bilder och använda hashtagen #mittfrimärke för att delta. Totalt ska sju bidrag väljas, vilka kommer att pryda var sitt frimärke från och med maj 2017.

Gör så här:
1. Se till att du har en öppen profil på Instagram.
2. Följ PostNord på Instagramkonto via @svenskafrimarken.
3.  Lägg ut bilden på Instagram och använd hashtagen #mittfrimärke. Bilden måste ha tagits av dig själv och vara minst 2 MB stor. Det är viktigt att eventuella personer på bilden har godkänt att du använder bilden i tävlingen.
Instagram är gratis och kan laddas ner från både Apple Store och Google Play.

Tävlingsperioden pågår från 18 maj till 12 augusti 2016.

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

 

 

Rulla till toppen