Svenska Campingpärlor utökar i norr

Publicerad: 2016-05-25   Uppdaterad: 2023-04-18

Nya campingkedjan Svenska Campingpärlor har nyligen köpt en camping i Lycksele och har därmed totalt nio anläggningar i Sverige.Campingkedjans nya anläggning heter Ansia Resort och ligger i Lycksele vid Umeälvens strand. Här finns idag 470 platser, drygt 60 stugor samt både hotell och restaurang. Anläggningen är öppen året om och lockar såväl campande barnfamiljer som...

Nya campingkedjan Svenska Campingpärlor har nyligen köpt en camping i Lycksele och har därmed totalt nio anläggningar i Sverige.

Campingkedjans nya anläggning heter Ansia Resort och ligger i Lycksele vid Umeälvens strand. Här finns idag 470 platser, drygt 60 stugor samt både hotell och restaurang. Anläggningen är öppen året om och lockar såväl campande barnfamiljer som företag på konferens.
– Det är en ära att få ta över en så välskött, trevlig och vackert belägen anläggning som Ansia Resort. Vi kommer att ta över och vidareutveckla den med samma känsla och höga kvalitet som den har i dag, och marknadsföra den som den pärla den är, säger Mark Baljeu, vd Grönklittgruppen, i ett pressmeddelande.

Grönklittgruppen, som står bakom Svenska Campingpärlor, har även förvärvat Duse Udde Camping samt Sunne Camping och Sommarland tidigare i år. Övriga campingplatser som ingår i kedjan är Gränna Camping, Orsa Camping, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Mora Camping och Orsa Grönklitts Camping. 

 Mer läsning:
Grönklittgruppen storsatsar i Värmland
Läget i fokus fö rny campingkedja

Du missar väl inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Rulla till toppen