Idre Fjäll satsar på ny camping

Publicerad: 2016-07-07   Uppdaterad: 2023-04-18

Till nästa vintersäsong kommer Stiftelsen Idre Fjäll att öppna 100 nya campingtomter med ”ski in ski out-läge”. Idre Fjäll storsatsar på vintercamping och bygger en helt ny anläggning som beräknas ha cirka 400 platser när allt är klart. Den nya campingen byggs på vänster sida om infartsvägen till Idre Fjäll nära längdskidspår, backar och service....

Till nästa vintersäsong kommer Stiftelsen Idre Fjäll att öppna 100 nya campingtomter med ”ski in ski out-läge”.

Idre Fjäll storsatsar på vintercamping och bygger en helt ny anläggning som beräknas ha cirka 400 platser när allt är klart.
Den nya campingen byggs på vänster sida om infartsvägen till Idre Fjäll nära längdskidspår, backar och service. Det blir ett så kallat ”ski in ski out-läge” och utsikt över fjällen.
– Vi kommer på sikt att förlänga längdspåren för att få direkt access från campingen och vi kommer även att bygga en tunnel under infartsvägen för att campinggästerna lätt ska kunna ta sig ut i backen och till närmaste lift, Väst 6:an, säger John Lundmark, vd för Stiftelsen Idre Fjäll.
Tomterna kommer att vara cirka 120 kvadratmeter och servicehuset erbjuder dusch, relax, bastu och kök.
– Vår målsättning har varit att skapa en camping med ett av Sveriges bästa lägen i fjällvärlden med närhet till allt det Idre Fjäll kan erbjuda. Vår befintliga camping kommer dock att finnas kvar under en övergångsperiod och vi gör därför en del förbättringar och utökar med cirka 60 platser där till kommande vinter, säger John Lundmark.

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Rulla till toppen