Många nyheter på Johannesvik

Publicerad: 2016-07-21   Uppdaterad: 2016-07-21

Nytt kortsystem, fler aktiviteter och smartare duschar är några av nyheterna som införts på Johannesvik Camping på västkusten i sommar. Inför årets sommarsäsong har Johannesvik Camping i Kungshamn infört ett nytt kortsystem till duschar och dörrar samt en långdistansläsare till bommen vid receptionen. Den kan läsa av på upp till 12 meters avstånd, vilket ger...

Nytt kortsystem, fler aktiviteter och smartare duschar är några av nyheterna som införts på Johannesvik Camping på västkusten i sommar.

Inför årets sommarsäsong har Johannesvik Camping i Kungshamn infört ett nytt kortsystem till duschar och dörrar samt en långdistansläsare till bommen vid receptionen. Den kan läsa av på upp till 12 meters avstånd, vilket ger ett bättre flöde in på campingen.
I duscharna kan gästerna numera pausa varmvatten. Trycker man inte igång varmvattnet igen sparas tiden.
– På så sätt behöver det inte bli stressigt när man tvålar in sig utan man kan göra det i lugn och ro utan att slösa på duschpengarna, säger Sara Engegren, personal- och receptionsansvarig på campingen.
Man har även utökat utbudet i gymmet och erbjuder två ledarledda träningspass i veckan samt möjlighet att boka in sig fö massage.

Missa inte att gilla Campingkatalogen på Facebook!

Rulla till toppen