Shoppingcentrum ny arena för husbilar

Publicerad: 2016-10-27   Uppdaterad: 2016-10-28

I jakten på nya kunder visar svenska återförsäljare av husbilar upp olika modeller på ett helt nytt sätt. Från och med idag fram till söndag står ett antal husbilsmodeller från tyska tillverkaren Knaus uppställda i shoppingcentrumet Nordstan i centrala Göteborg.  Syftet med utställningen i Nordstan är att göra det enkelt för alla nyfikna att kika...

I jakten på nya kunder visar svenska återförsäljare av husbilar upp olika modeller på ett helt nytt sätt.

Från och med idag fram till söndag står ett antal husbilsmodeller från tyska tillverkaren Knaus uppställda i shoppingcentrumet Nordstan i centrala Göteborg.  Syftet med utställningen i Nordstan är att göra det enkelt för alla nyfikna att kika på fordonen, ställa frågor och få en inblick i hur brett dagens utbud är.

Visningen görs i ett samarbete mellan Codat Husbilar och Bergholm och totalt visas åtta modeller, allt från kompakta Boxstar till lyxiga Sun I 900LEG.
– Här finns något för alla; från den äventyrliga duon till barnfamiljen som vill upptäcka på sina egna villkor, säger Claes Sjöstrand, säljare på Codat Husbilar och på plats i Nordstan..

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

.

Rulla till toppen