First Camp investerar 40 miljoner: ”Ger resultat redan imorgon”

Publicerad: 2017-02-02   Uppdaterad: 2023-04-18

Unni Åström är vd för First Camp. First Camp, som äger flera semesterdestinationer i Sverige och Danmark, investerar över 40 miljoner kronor i anläggningarna under året. Pengarna ska gå till allt från nybyggda receptionsbyggnader, kaféer och restauranger till lekplatser och äventyrsgolf. Det blir fler platser för husbilar och husvagnar, och campingplatsen Lakolk Strand, som blir...

First Camp investerar 40 miljoner:
Unni Åström är vd för First Camp.

First Camp, som äger flera semesterdestinationer i Sverige och Danmark, investerar över 40 miljoner kronor i anläggningarna under året.

Pengarna ska gå till allt från nybyggda receptionsbyggnader, kaféer och restauranger till lekplatser och äventyrsgolf. Det blir fler platser för husbilar och husvagnar, och campingplatsen Lakolk Strand, som blir Danmarks näst största, öppnar på ön Rømø.

”Vi satsar och bygger för framtidens semestrande! Camping är klimatsmart, tryggt och nära naturen på ett sätt som få andra semesterformer kan konkurrera med, och fler och fler upptäcker det. Därför vågar vi satsa 40 miljoner i investeringar idag. Det ger resultat redan imorgon”, säger Unni Åström, vd för First Camp.

Rulla till toppen