Hobby firar med nya jubileumsmodeller: ”Extra allt”

Publicerad: 2017-06-14   Uppdaterad: 2023-04-18

Det blir tre nya jubileumsmodeller när Hobby firar 50-årsjubileum. Modellår 2018 är presenterade och innehåller många nyheter, men det är framför allt tre modeller som lyfts fram lite extra. De marknadsförs som lite bekvämare, säkrare och elegantare. ”Det här är tre modeller som är riktade mot våra stora målgrupper – barnfamiljer, säsongscampare och seniorparet. Vi...

Det blir tre nya jubileumsmodeller när Hobby firar 50-årsjubileum. Modellår 2018 är presenterade och innehåller många nyheter, men det är framför allt tre modeller som lyfts fram lite extra. De marknadsförs som lite bekvämare, säkrare och elegantare.

”Det här är tre modeller som är riktade mot våra stora målgrupper – barnfamiljer, säsongscampare och seniorparet. Vi kommer visa hela modellprogrammet för den svenska marknaden i samband med Elmia Husvagn Husbil som startar den 6 september”, säger Mats Svensson, vd för Hobby Sverige.

De tre jubileumsmodellerna heter 540 UL Excellent, 560 CFe Excellent och 560 KMFe Excellent. Alla tre har en jubileumslogotyp på sidan och en hel del annan utrustning, som antisladdsystem, lättmetallfälgar, 19-tums platt-tv med parabolantenn, förstärkt chassi för högre lastförmåga, jubileumskuddar och -filtar, mattsats och takmarkis.

Vagnarna får också Hobby Connect där du kan styra till exempel klimatanläggningen och belysningen från mobiltelefonen.

Några officiella priser finns inte ännu.

”Sett till utrustningsnivån är jubileumsvagnarna extremt attraktiva prismässigt. Vi kommer fira Hobby 50 år genom att ge kunderna extra bra priser på just dessa vagnar”, säger Mats Svensson.

Hobby firar med nya jubileumsmodeller: ”Extra allt”
Hobby firar med nya jubileumsmodeller: ”Extra allt”
Rulla till toppen