Här kan du vintercampa

Publicerad: 2017-11-29   Uppdaterad: 2023-04-18

Fint läge för vintercampare vid Almåsa skidanläggning. Under många år har backarna varit hemvist för skidklubbar, skidgymnasium och skidintresserade i allmänhet. Anläggningen är mycket uppskattad för de fina pisterna med närmare 300 meters fallhöjd. Inför säsongen 2017/2018 har man också satsat på vintercamparna. Lockande säsongspriser, fina längdskidspår och skoterleder med tillgång till hela fjällvärlden, tror...

Här kan du vintercampa
Fint läge för vintercampare vid Almåsa skidanläggning.

Under många år har backarna varit hemvist för skidklubbar, skidgymnasium och skidintresserade i allmänhet. Anläggningen är mycket uppskattad för de fina pisterna med närmare 300 meters fallhöjd. Inför säsongen 2017/2018 har man också satsat på vintercamparna. Lockande säsongspriser, fina längdskidspår och skoterleder med tillgång till hela fjällvärlden, tror man bör tilltala vintercamparna.

Vid foten av Almåsaberget har 40 elplatser iordningställts. Dusch- och toaletter samt bastu, med direktingång från campingen, finns i undervåningen på värdshuset. Här finns också en relaxavdelning med stor bubbelpool. I värmestugan finns enklare kök och utrymmen för större sällskap. Värdshuset är öppet dagligen och man kommer även i fortsättningen att arrangera pubkvällar med trubadurer. I samarbete med campinggästerna kan man ordna speciella temakvällar.  

Säsongplatser gäller från 1/9 till 30/4 och kostar 6.500 kronor. Varje elstolpe har elmätare och priset är 1,80 kr per förbrukad KwH. Tomtplatserna mäter 10 x 9 meter och spiketält är välkomna, det finns dock regler och begränsningar om storlek och utförande på dem. Till campingen finns också tre stugor plus en lägenhet att hyra, inalles finns 20 sängplatser. 

Rulla till toppen