Högsta betyg till Daftö Resort

Publicerad: 2018-04-20   Uppdaterad: 2018-04-26

Varje år tar den största tyska motororganisation ADAC, med 19 miljoner medlemmar, fram Europas största turistguide med över 5.000 turistanläggningar från 38 europeiska länder. Bara 109 av dem har fått den högsta klassificeringen för 2018 och Daftö Resort behåller sina fem stjärnor som de fick redan 2003. – Superplatz innebär de allra högsta förväntningarna vad...

Varje år tar den största tyska motororganisation ADAC, med 19 miljoner medlemmar, fram Europas största turistguide med över 5.000 turistanläggningar från 38 europeiska länder. Bara 109 av dem har fått den högsta klassificeringen för 2018 och Daftö Resort behåller sina fem stjärnor som de fick redan 2003.

– Superplatz innebär de allra högsta förväntningarna vad gäller utbud för service och kvalitet. Det går att jämföra med en restaurang som får en stjärna i Michelinguiden, eller en film som vinner en Oscarstatyett. Det finns stor prestige i att få denna utmärkelse, som är den finaste du kan få som campingplats i Europa, säger Susanne Bluhm, ledare i ADACs inspektörsteam.

Klassificeringen bygger på anonyma inspektioner under föregående år, vilket innebär betygsättning från sanitära anläggningar till utbud på restauranger och kiosker, möjlighet till bad och avkoppling samt
aktiviteter. 

– Vi är såklart otroligt glada och stolta över att ha tilldelats den här internationellt viktiga utmärkelsen ännu en gång. Det är ett bevis på att såväl branschen som våra gäster uppskattar att vi hela tiden satsar framåt och utvecklar vår anläggning, säger Daftö Resorts VD, Lena Kempe.

Under 2018 fortsätter utvecklingen i form av satsningar på helt nya personalboenden, ny teknik för uppvärmning och rening i poolområdet, renovering av stugbyn Sätervallen, konceptualisering av konferenslokaler och fler campingtomter.

Rulla till toppen