Örebrojätte som växer

Publicerad: 2018-06-20   Uppdaterad: 2018-06-18

Caravan Trailer AB med huvudkontor i Örebro förvärvade i april husbils- och husvagnsföretaget Caravan Center i Umeå.

Sedan 16 år tillbaka har Lars-Ture Sandström mycket framgångsrikt drivit anläggningen Caravan Center i Umeå tillsammans med sin fru Cristine Sandström och personal. 2013 byggde de en ny försäljnings- och verkstadshall på 2700 kvm där de saluför husvagnar och husbilar från Kabe, Adria, Hymer och Carado.  

Företagen har sedan länge haft ett gott samarbete varför det var naturligt att inleda samtal om att sälja Caravan Center till Caravan Trailer. Förvärvet är ytterligare ett steg i Caravan Trailers långsiktiga affärsidé att ha fullserviceanläggningar med moderna lokaler för husvagnar och husbilar på strategiska platser i Sverige. Hela personalstyrkan med platschef Britt Edlund vid rodret följer med och verksamheten kommer att fortlöpa på samma sätt som tidigare med samma namn. 

Caravan Trailer, som firar 50-årsjubileum 2018, äger och driver försäljningsanläggningarna Hymer Center i Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg samt Örebro Husbilsoutlet. Företaget marknadsför idag varumärkena Hymer, Carado, Bürstner, HymerCar och Eriba.

Rulla till toppen