En ny generation husvagnar

Elegant inredning med färre träinslag på nya serien Generation från Dethleffs.

En ny generation husvagnar

Med serien Generation inleder Dethleffs modellåret 2019 och de gör det bokstavligt talat med en helt ny generation husvagnar.

Publicerad

Generationen består av fem nya planlösningar som inte finns i Dethleffs övriga modellprogram, plus tre modeller som är speciellt framtagna för vintercamping (Generation Scandinavia) som har en helt egen inredning och vintertålig utrustning med varmvattenberedare och golvvärme från Alde. Gemensamt för alla modellerna är en omfattande standardutrustning. 

Designen skiljer sig också ordentligt från mängden. Invändigt tog deras designers en helt ny väg och presenterar en för Dethleffs ny inredningsstil där de har skalat bort det mesta av träinslagen. 

Vidare har serien c´joy, den smalaste husvagnen hos Dethleffs, fått tillökning. Ny är planlösningen 480 QLK som är en barnkammarvagn med upp till sju sovplatser och en totalvikt på 1 200 kilo (kan uppgraderas till 1 500 kilo). Serien bygger på konceptet låg vikt till ett lågt pris samtidigt som husvagnarna är kompletta för campingsemestern.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1491 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 536 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842