Nya Cliff från Sunlight

Kompakthusbilar till instegspris från Sunlight.

Nya Cliff från Sunlight

2019 introducerar Sunlight den nya generationen Cliff. Kompakthusbilar till ett attraktivt pris med optimerad design och tekniska nyheter.

Publicerad

Sunlight har även tagit fram en specialmodell i Tiziano-rött som bland annat är extrautrustad med stötfångare i bilens färg, ramfönster, alufälgar och markis. Standardmodellerna inom Cliff tillverkas i fyra planlösningar där alla har en sportig stil. Modellerna 540 och 600 har två tvärbäddar, 601:an våningssäng för upp till fyra personer och 640 har med sin väl tilltagna yta sängar på längden. I den sistnämnda modellen går det att integrera en extra gästbädd i fordonets främre del. 

Detaljer som talar för Cliff är god isolering (köldkammartester har utförts), led-lister, ljus möbelinredning, stort kylskåp, ny piezotändning, bättre ergonomi i köket, fastsurrningsöglor i golvet, duschmöjlighet, utomhusdusch (tillval), usb-uttag samt Isofixsystem för barnstol. Exteriört finns färgvalen vit eller två olika gråmetallic.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1491 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 536 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842