Världsnyhet med två dörrar

Varsin ingång för vuxna och ungdomar som vill ha egentid.

Världsnyhet med två dörrar

36 olika planlösningar fördelat på fem olika husvagnsserier. Adria har en hel del nyheter att förmedla, och en av dem är en världsnyhet – Adora 673 PK med två entrédörrar.

Publicerad

Adora 673 PK är inte bara en ny modell för året, den kan bli en snackis lång tid framöver.

– Första idén var – hur kan vi skapa en husvagn för familjen där ungdomarna till stor del kräver egen tid där de kan vara för sig själva. Tanken med två entrédörrar är eget rum för ungdomar, alternativt ett separat tv-rum där man kan stänga om sig, säger Erna Povh, produktansvarig på Adrias husvagnsavdelning.

Smart lösning i gasolkofferten på serien Aviva.

Två entrédörrar har i och för sig funnits på husvagnar förut. Men succén blev aldrig stor. Där tror Erna att en förändring kan komma att ske via Adora 673 PK. En modell som utöver två entrédörrar även har separat dusch/toa och sängar (alla är över 200 centimeter långa). Serien Adora får fler detaljförändringar till 2019: Köksfläkt i alla modeller, sophink i kökslåda, nya led-bakljus, panoramafönster i tolv planlösningar och däck från Continental.

Även inom premiumserien Alpina händer en hel del. Precis som på Adora får alla modeller nya led-bakljus samt köksfläkt. Överskåpsluckorna är konkava för bättre lastutrymme och när det gäller 753 UP och 903 HT har de fått förnyad softclosefunktion på överbäddsskåpen. Nytt tillval är Adria Live Stream, en app-funktion med en mängd olika egenskaper.

Övriga serier får enstaka förändringar. Action går från två till tre modeller då 391 PD med tvärställd dubbelsäng och med Alkochassi tillkommer. Den kan för övrigt extrautrustas med infälld utegrill i karossen. När det gäller Altea tillkommer tre planlösningar: 472 PU (fransk säng), 472 PK (barnkammarvagn med fransk säng) och 502 UL (långbäddar). Till sist måste vi även nämna den smarta förvaringslösningen som finns i Avivaseriens gasolkoffert. En serie vars lättviktskonstruktion är fem procent lättare än i fjol.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1491 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 536 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842