Smart lösning och sportig design

Kabes husvagnspark för 2019 genomgår inte lika många förändringar som i fjol. Men ytterst få på marknaden slår dem på fingrarna när det gäller innovativa lösningar som kylskåpet som kan öppnas från både vänster och höger sida.

Publicerad

Smart lösning på kyl/frys som nu kan öppnas från båda håll.

En kyl/frys som kan öppnas från både vänster och höger sida. Låter det märkligt? Det är nu standard på Kabes husvagnar och husbilar. Kortfattat förklarat blir det nu betydligt enklare att nå innehållet i kylskåpet från exempelvis sittgruppen och samtidigt i köket, via den nya lösningen (se bild). 

Vidare har Kabe skapat en sportig look på husvagnsserien Imperial. Med nya aluminiumfälgar och en grå kulör som tonar från mörkt till ljust på karossidorna, har de skapat någonting helt nytt.

Övriga nyheter inom husvagnssegmentet är utökat antal usb-uttag, vikdörr istället för draperi (vissa modeller), nya alufälgar, nytt tv-fäste, ny ugn, infällda garderober och luckor, ny taklampa, antislip på baksidor av dynor, Kenwoodstereo (tidigare Pioneer), madrasskydd (fotända dubbelsäng), mörkare fönsterkarmar*, stänkskydd som standard*, led-belysning vid kyl* och premiumdäck från Continental*. Det sker även några förändringar gällande planlösningar där 780 FK, med köket i fronten, är ny inom Royal/Imperial medan Diamant 660 GLE, Diamant 660 GXL och Onyx 630 TDL utgår.

*Gäller ej serien Classic.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1491 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 536 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

  • Husvagn & Camping 2018-04

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842