Solhem expanderar

Kevin Harrison har varit projektansvarig för Solhem Husbils nya fastighet.

Solhem expanderar

Ny adress och nybyggd fastighet. I juni flyttade Solhem Husbil AB sin verksamhet ett par hundra meter – med siktet inställt på framtiden.

Publicerad

– Tidigare hade vi 690 kvadratmeter, nu har vi 1 200 kvadratmeter totalt. 800 av dem är försäljningsyta och jämfört med sju-åtta visningsfordon har vi nu plats för 20, förklarar Kevin Harrison som har varit projektansvarig för nybygget.

Han förklarar att uthyrningsavdelningen ingår i McRent, Europas största uthyrningskedja sedan 2014, och är kvar på den gamla adressen Industrivägen 3 fram till september. Därefter flyttar även den avdelningen till den nya fastigheten på Björnängsvägen 15.

De får egen ingång och när det gäller verkstad så är den numera separerad och har en egen avdelning, säger Kevin Harrison. 

Sedan ett par år tillbaka är Solhem "plåtisspecialister" i Mälardalen med Globecar, Westfalia, Globe-Traveller och Sunlight i sin varumärkesportfölj. 

– Vi planerar att ha ett jättejippo i oktober då vår nya adress officiellt blir invigd med liveband och annat skoj, avslöjar Kevin Harrison.

 

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1492 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 549 fristående campingplatser och 537 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2018-11

  • Husvagn & Camping 2018-10

  • Husvagn & Camping 2018-09

  • Husvagn & Camping 2018-08

  • Husvagn & Camping 2018-07

  • Husvagn & Camping 2018-06

  • Husvagn & Camping 2018-05

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842