Camping vann tävling om drömlekplats

Ny, utmanande lekplats på Johannesvik Camping.

Camping vann tävling om drömlekplats

Lekplatsleverantören Kompan utlyste tävlingen – Hur ser din drömlekplats ut? Det lockade Johannesvik Campings ägare Ingvar Klevekil vars bidrag blev en vinst. Nu finns en helt ny lekplats på campingen.

Publicerad

Johannesvik Camping i Kungshamn är nytänkande och vill fortsätta attrahera sina gäster. De traditionella campingbesökarna har idag andra krav och vill inte bara ta det lugnt på semestern utan också vara aktiva. Och det är något campingens ägare har tagit fasta på.

– Det ska finnas aktiviteter för både barn och vuxna, säger Ingvar Klevekil, som är en av ägarna till campingen, i ett pressmeddelande.

Lekplatsen är indelad i två områden. En yta för de allra yngsta med gungor och lekutrustning för barn mellan 1–4 år. På den större ytan finns mer utmanande lek för de större barnen med både ett piratskepp och ett slott samt ett åtta meter högt klätternät. Runt campingen finns även ett motionsspår för vuxna.

– Tanken är att föräldrar ska kunna se sina barn från sin campingplats och känna sig trygga. Om barnen trivs så trivs alla, även föräldrarna. Det är ett motto för campingen, säger Ingvar.

Campingplatsen har funnits sedan 1957 och är ett familjeägt företag. Fram till 2016 drevs den av Ingvar och hans syskon men nu är det Ingvar och hans två barn som driver verksamheten.

Nya trender inom campandet gjorde att de började fundera på att förnya platsen. Gästenkäter visade att aktivitet var ett önskemål från alla. Därför har man valt utmanande lekutrustning som kan aktivera både små och stora barn.

Redan nu kan man se att det är fler familjer som söker sig till Johannesvik – och barnfamiljerna vill ha platser nära lekplatsen, vilket har varit syftet med drömlekplatsen.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1548 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 558 fristående campingplatser och 617 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 373 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2019-12

  • Husvagn & Camping 2019-11

  • Husvagn & Camping 2019-10

  • Husvagn & Camping 2019-09

  • Husvagn & Camping 2019-08

  • Husvagn & Camping 2019-07

  • Husvagn & Camping 2019-06

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842