Denna sida är en annons från vår partner
Smarta tekniken: Håller dig uppdaterad under resan

Gör resan till ett nöje i sig genom smarta Camper 770. Foto: Istock photo

Smarta tekniken: Håller dig uppdaterad under resan

Publicerad

DENNA ARTIKEL ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED GARMIN

Campingveteran eller ej, vi känner alla igen den lätt obehagliga känslan av att inte hitta rätt väg - framför allt när resan går utanför Sveriges gränser. Nu finns det dock en smart teknik som hjälper dig att både navigera och att upptäcka smultronställen längs vägarna.

När det är dags att ge sig ut på tur krävs det mer än en rutinerad kartläsare för att din resa ska gå smidigt och fyllas med trevliga stunder. En lösning kan vara att använda sig av en GPS. Det finns flera olika typer av GPSer som kan visa vägen från A till B, men få som också kan anpassas helt efter din rutt och ge dig realtidsinformation längs vägen.
– Camper 770 LMT-D erbjuder en navigationslösning för campare som vill ha ut så mycket som möjligt av sina äventyr, säger Jan-Åke Arenäs på Garmin. 

Detta innebär att du kan få en massa typer av uppdateringar på din resa. Du kan till exempel hålla dig ajour kring stopp i trafiken, få uppgifter om priser och tillgänglighet på parkeringar eller se hur vädret är på din slutdestination.

Med Camper 770 får du också en omfattande databas med campingplatser där du enkelt kan leta uppställningsplats baserat på olika kriterier så som om det finns vatten, el eller internet. 

 

Här kan du läsa mer om Garmin 770 LMT-D

Camper 770 innehåller en 6 tums display som är enkel att navigera. Foto: Garmin

Hitta nya favoritställen

Det är inte alltid lätt att hitta de små guldkornen längs vägarna. Det kan ofta vara dåligt skyltat eller att fokus behöver ligga någon annanstans i stunden. 
Med Camper 770 kan du få information direkt från Tripadvisors databas – helt utan att behöva vara uppkopplad till ett nätverk. Här kan du till exempel få tips om populära restauranger och sevärdheter, samt se omdömen för dem. Och alla uppgifter går att få under tiden du befinner dig på vägen.
Om det uppkommer en ny destination som du vill köra mot under rutten kan du enkelt peka ut det direkt på skärmen via funktionen Easy Route shaping. Den beräknar då snabbt och enkelt om din körsträck och pekar ut din nya resväg. 
Med Garmin 700 får du kort sagt all väsentlig information som behövs för att göra själva resan lika trevlig som slutdestinationen. 

Navigatorn kan ge rekommendationer på sevärdheter längs vägen. Foto: Garmin

Ta kommando

En av de stora fördelarna med navigatorn är att den innehåller en röststyrningsfunktion så att du alltid kan hålla båda händerna på ratten. Genom att bara prata kan du på ett säkert sätt låta navigatorn veta vilken typ av information du behöver i stunden. Det underlättar körningen och gör den mer säker.  

 

Detta ingår i Garmin Camper 770 LMT-D


 • Röststyrd navigering

 • Förslag på rutter anpassat efter bilmodell, vikt och längd

 • 6,96 tums färgskärm

 • Ta emot samtal och SMS trådlöst via bluetooth

 • Information om platser längs vägen via Tripadvisor

 • Här kan du läsa mer om Garmin 770 LMT-D


 

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1626 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 591 fristående campingplatser och 695 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 340 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2021-01

 • Husvagn & Camping Nr 12 2020

 • Husvagn & Camping 2020-11

 • Husvagn & Camping 2020-89

 • Husvagn & Camping 2020 -10

 • Husvagn & Camping 2020 Special

 • Husvagn & Camping 2020-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206