Denna sida är en annons från vår partner
Smarta tekniken: Håller dig uppdaterad under resan

Gör resan till ett nöje i sig genom smarta Camper 770. Foto: Istock photo

Smarta tekniken: Håller dig uppdaterad under resan

Publicerad

DENNA ARTIKEL ÄR ETT ANNONSSAMARBETE MED GARMIN

Campingveteran eller ej, vi känner alla igen den lätt obehagliga känslan av att inte hitta rätt väg - framför allt när resan går utanför Sveriges gränser. Nu finns det dock en smart teknik som hjälper dig att både navigera och att upptäcka smultronställen längs vägarna.

När det är dags att ge sig ut på tur krävs det mer än en rutinerad kartläsare för att din resa ska gå smidigt och fyllas med trevliga stunder. En lösning kan vara att använda sig av en GPS. Det finns flera olika typer av GPSer som kan visa vägen från A till B, men få som också kan anpassas helt efter din rutt och ge dig realtidsinformation längs vägen.
– Camper 770 LMT-D erbjuder en navigationslösning för campare som vill ha ut så mycket som möjligt av sina äventyr, säger Jan-Åke Arenäs på Garmin. 

Detta innebär att du kan få en massa typer av uppdateringar på din resa. Du kan till exempel hålla dig ajour kring stopp i trafiken, få uppgifter om priser och tillgänglighet på parkeringar eller se hur vädret är på din slutdestination.

Med Camper 770 får du också en omfattande databas med campingplatser där du enkelt kan leta uppställningsplats baserat på olika kriterier så som om det finns vatten, el eller internet. 

 

Här kan du läsa mer om Garmin 770 LMT-D

Camper 770 innehåller en 6 tums display som är enkel att navigera. Foto: Garmin

Hitta nya favoritställen

Det är inte alltid lätt att hitta de små guldkornen längs vägarna. Det kan ofta vara dåligt skyltat eller att fokus behöver ligga någon annanstans i stunden. 
Med Camper 770 kan du få information direkt från Tripadvisors databas – helt utan att behöva vara uppkopplad till ett nätverk. Här kan du till exempel få tips om populära restauranger och sevärdheter, samt se omdömen för dem. Och alla uppgifter går att få under tiden du befinner dig på vägen.
Om det uppkommer en ny destination som du vill köra mot under rutten kan du enkelt peka ut det direkt på skärmen via funktionen Easy Route shaping. Den beräknar då snabbt och enkelt om din körsträck och pekar ut din nya resväg. 
Med Garmin 700 får du kort sagt all väsentlig information som behövs för att göra själva resan lika trevlig som slutdestinationen. 

Navigatorn kan ge rekommendationer på sevärdheter längs vägen. Foto: Garmin

Ta kommando

En av de stora fördelarna med navigatorn är att den innehåller en röststyrningsfunktion så att du alltid kan hålla båda händerna på ratten. Genom att bara prata kan du på ett säkert sätt låta navigatorn veta vilken typ av information du behöver i stunden. Det underlättar körningen och gör den mer säker.  

 

Detta ingår i Garmin Camper 770 LMT-D


 • Röststyrd navigering

 • Förslag på rutter anpassat efter bilmodell, vikt och längd

 • 6,96 tums färgskärm

 • Ta emot samtal och SMS trådlöst via bluetooth

 • Information om platser längs vägen via Tripadvisor

 • Här kan du läsa mer om Garmin 770 LMT-D


 

 • Därför blir campingsemestern friare med en elskoter

  Därför blir campingsemestern friare med en elskoter

  Miljövänlig, smidig och enkel att köra – både på vanliga vägar och i naturen. En elskoter ger dig en friare campingsemester. Nu kan du dessutom få en klimatpremie för ditt skoterköp – en premie som täcker upp till en fjärdedel av den totala inköpskostnaden.

  Partner Skand, 2017-11-23 08:51

 • Truma LevelControl – gör livet enklare

  Truma LevelControl – gör livet enklare

  Hur mycket gas finns det i flaskan? Hur länge räcker den? Truma har svaret på camparens viktigaste frågor. Truma LevelControl anger nämligen gasnivån exakt och bekvämt via en app.

  Partner Truma, 2017-08-22 12:48

 • Här är suven som får toppbetyg i säkerhet

  Här är suven som får toppbetyg i säkerhet

  Allt fler svenska bilköpare väljer en suv, bland annat eftersom den lite högre sittpositionen ger bättre överblick och en känsla av trygghet i trafiken. Audi Q5 backar upp den känslan med hårda fakta: det är en av de absolut säkraste bilarna i sin klass, en skön trygghet ute på de stressiga sommarvägarna.

  Partner Audi, 2017-07-05 13:07

 • Så kör du säkert i sommartrafiken

  Så kör du säkert i sommartrafiken

  Sommaren är i allra högsta grad här och med den kommer fler fordon i trafiken och också fler ovana förare. För dig som kör husbil eller med husvagn är det viktigt att på ett säkert sätt hålla dig uppdaterad om trafikläget.

  Partner Garmin Sweden, 2017-07-04 13:41

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Husvagn & Campings nyhetsbrev så får du de senaste nyheterna i din mailkorg - varje månad.

Ja, jag är 16 år eller äldre och vill även få information från Husvagn & Camping/Egmont Tidskrifter och deras samarbetspartners.

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1483 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 547 fristående campingplatser och 530 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2018-03

 • Husvagn & Camping 2018-02

 • Husvagn & Camping 2018-01

 • Husvagn & Camping 2017-12

 • Husvagn & Camping 2017-11

 • Husvagn & Camping 2017-10

 • Husvagn & Camping 2017-09