Färserad kyckling med mandelpotatis

Publicerad: 2007-09-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: VarmrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: 4 Ingredienser: 4 kycklingfilé per person (gärna majskyckling)Grönpepparpaté (finns i delikatessdisken i alla välsorterade livsmedelsbutiker)Grönpepparsås (finns på påse)Peppar och saltRött vin eller vattenMandelpotatis Gör ett rejält snitt i kycklingfilén och fyll den med grönpepparpaté. Bryn filén runt om och krydda med peppar och salt. Låt den bräsera i rödvin eller vatten under...

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

4 kycklingfilé per person (gärna majskyckling)
Grönpepparpaté (finns i delikatessdisken i alla välsorterade livsmedelsbutiker)
Grönpepparsås (finns på påse)
Peppar och salt
Rött vin eller vatten
Mandelpotatis

Gör ett rejält snitt i kycklingfilén och fyll den med grönpepparpaté. Bryn filén runt om och krydda med peppar och salt. Låt den bräsera i rödvin eller vatten under lock cirka 15-20 minuter.

Anrätta under tiden grönpepparsåsen enligt anvisningarna.

Tvätta mandelpotatisen noga och skär i klyftor med skalet på. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.

Av: av Catharina Höglund

Rulla till toppen