Lufttorkad skinka med ost

Publicerad: 2007-09-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: FörrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: Ingredienser: Lufttorkad skinkaMörkt bröd, gärna pumpernickelCantadouost (finns i flera smaker)Crème fraicheSalladsbladOlivolja Lägg en skiva bröd på en assiett och lägg ett salladsblad ovanpå. Droppa lite olivolja över. Forma en cylinder av lufttorkad skinka (går nog åt dubbla skivor) och lägg dem ovanpå salladsbladet. Rör ihop Cantadouost med crème fraiche, ungefär hälften av...

Typ: Förrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner:

Ingredienser:

Lufttorkad skinka
Mörkt bröd, gärna pumpernickel
Cantadouost (finns i flera smaker)
Crème fraiche
Salladsblad
Olivolja

Lägg en skiva bröd på en assiett och lägg ett salladsblad ovanpå. Droppa lite olivolja över. Forma en cylinder av lufttorkad skinka (går nog åt dubbla skivor) och lägg dem ovanpå salladsbladet. Rör ihop Cantadouost med crème fraiche, ungefär hälften av varje. Jag väljer Cantadoun med svarta oliver. Fyll skinkrullen med krämen och du har en god förrätt.

Av: Catharina Höglund

Lufttorkad skinka med ost

Publicerad: 2007-09-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: New ArticlesSvårighetsgrad: EnkelPortioner: Ingredienser: Lufttorkad skinkaMörkt bröd, gärna pumpernickelCantadouost (finns i flera smaker)Crème fraicheSalladsbladOlivolja Lägg en skiva bröd på en assiett och lägg ett salladsblad ovanpå. Droppa lite olivolja över. Forma en cylinder av lufttorkad skinka (går nog åt dubbla skivor) och lägg dem ovanpå salladsbladet. Rör ihop Cantadouost med crème fraiche, ungefär hälften...

Typ: New Articles
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner:

Ingredienser:

Lufttorkad skinka
Mörkt bröd, gärna pumpernickel
Cantadouost (finns i flera smaker)
Crème fraiche
Salladsblad
Olivolja

Lägg en skiva bröd på en assiett och lägg ett salladsblad ovanpå. Droppa lite olivolja över. Forma en cylinder av lufttorkad skinka (går nog åt dubbla skivor) och lägg dem ovanpå salladsbladet. Rör ihop Cantadouost med crème fraiche, ungefär hälften av varje. Jag väljer Cantadoun med svarta oliver. Fyll skinkrullen med krämen och du har en god förrätt.

Av: av Catharina Höglund

Rulla till toppen