Svartrötter med hollandaise

Publicerad: 2007-09-05   Uppdaterad: 2023-04-18

Typ: FörrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: Ingredienser: SvartrötterHollandaisesås på påseSaltEventuellt löjrom eller röd kaviar Skala och koka svartrötterna i lättsaltat vatten tills de känns mjuka. Delar du dem i mindre bitar tar det cirka tio minuter. Laga till en påse hollandaisesås enligt anvisningarna på påsen, och vips har du en trevlig entrérätt – eller lättare lunchrätt om duså...

Typ: Förrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner:

Ingredienser:

Svartrötter
Hollandaisesås på påse
Salt
Eventuellt löjrom eller röd kaviar

Skala och koka svartrötterna i lättsaltat vatten tills de känns mjuka. Delar du dem i mindre bitar tar det cirka tio minuter. Laga till en påse hollandaisesås enligt anvisningarna på påsen, och vips har du en trevlig entrérätt – eller lättare lunchrätt om duså vill.

En klick löjrom eller röd kaviar gör det hela extra gott.

Av: Av Catharina Höglund

Svartrötter med hollandaise
Svartrötter med hollandaise

Rulla till toppen