Två desserter för grillen

Publicerad: 2007-09-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: EfterrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: Ingredienser: Färsk frukt med vit choklad:Färska jordgubbarBananKiwiVit choklad Rabarber med honung:RabarberMangoRåsockerHonungGlass eller vispgrädde Färsk frukt med vit chokladVarva skivor av jordgubbarna med skivor av banan och kiwi. Strö rejält med riven vit choklad ovanpå. Ställ formarna på grillens eftervärme och ät när chokladen har smält. Rabarber med honungSkiva färsk rabarber och en...

Typ: Efterrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner:

Ingredienser:

Färsk frukt med vit choklad:
Färska jordgubbar
Banan
Kiwi
Vit choklad

Rabarber med honung:
Rabarber
Mango
Råsocker
Honung
Glass eller vispgrädde

Färsk frukt med vit choklad
Varva skivor av jordgubbarna med skivor av banan och kiwi. Strö rejält med riven vit choklad ovanpå. Ställ formarna på grillens eftervärme och ät när chokladen har smält.

Rabarber med honung
Skiva färsk rabarber och en skalad, väl mogen mango. Strö råsocker över. Toppa till sist med några klickar honung. Låt formen stå på grillens eftervärme tills rabarbern känns mjuk. Servera med glass eller kall vispad grädde.

Av: av Catharina Höglund

Rulla till toppen