Laxpanna

Publicerad: 2007-12-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: VarmrätterSvårighetsgrad: Portioner: 4 Ingredienser: 400 g rökt lax 4 stora potatisar1 gul lök1 dl matlagningsgrädde1 dl hummerfondca 100 g färsk babyspenat Skala och skär potatisen i stavar. Bryn dem tillsammans med löken skuren i tunna skivor. Slå över hummerfond (finns färdig att köpa) och grädde och låt småputtra i stekpannan tills potatisen känns mjuk....

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad:
Portioner: 4

Ingredienser:

400 g rökt lax
4 stora potatisar
1 gul lök
1 dl
matlagningsgrädde
1 dl hummerfond
ca 100 g färsk babyspenat

Skala och skär potatisen i stavar. Bryn dem tillsammans med löken skuren i
tunna skivor. Slå över hummerfond (finns färdig att köpa) och grädde och låt
småputtra i stekpannan tills potatisen känns mjuk. Rör ner laxen skuren i
mindre bitar samt spenaten precis före serveringen.

Av: av Catharina Höglund

Rulla till toppen