Paella på Catharinas vis

Publicerad: 2007-12-05   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: VarmrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: 4 Ingredienser: 500 g färsk kalkonfilé1 liten gul lök2 vitlöksklyftor3 dl råris6 dl vatten1 g saffran1 hönsbuljongtärning1 burk hela tomater250 g frysta gröna ärtorInlagd paprika på burk500 g räkor med skal Skär filén i mindre bitar och bryn dem runt om. Tillsätt lök och vitlök, ris, smulad buljongtärning och vatten. Låt allt...

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

500 g färsk kalkonfilé
1 liten gul lök
2
vitlöksklyftor
3 dl råris
6 dl vatten
1 g saffran
1
hönsbuljongtärning
1 burk hela tomater
250 g frysta gröna
ärtor
Inlagd paprika på burk
500 g räkor med skal

Skär filén i mindre bitar och bryn dem runt om. Tillsätt lök och vitlök,
ris, smulad buljongtärning och vatten. Låt allt småkoka tills vattnet kokat
in. Tillsätt övriga ingredienser utom räkorna. Låt koka ytterligare ett par
minuter. Vänd ner räkorna före serveringen.

Av: av Catharina Höglund

Rulla till toppen