Fläskfilé på nolltid

Publicerad: 2008-03-19   Uppdaterad: 2010-06-18

En snabblagad och läcker rätt med fläskfilé och blandade grönsaker som du steker i en och samma panna.

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

Cirka 500 gram färsk fläskfilé
1 påse Wok-grönsaker ”Deli”, 900 gram
4 msk Honungs-Glaze med smak Ginger Lemon
Peppar och salt
Smör till stekning

Putsa fläskfilén och skär den i skivor. Lägg bitarna i den riktigt heta traktörpannan , bryn i smör och salta och peppra runt om.

Häll över grönsakspåsen som du förvarat i frysfacket och krydda även lite på dessa. Häll i honungsglazen och rör runt och fortsätt att steka på hög värme tills grönsakerna är genomvarma. Klart!

Av: Catharina Höglund Foto: Lars-Åke Höglund

Rulla till toppen