Lövbiff- och färskpotatisragu

Publicerad: 2008-08-08   Uppdaterad: 2010-06-18

Typ: VarmrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: 4 Ingredienser: 15-20 små färskpotatisar 500 – 600 gram lövbiff 4 msk finhackad dill 1 pkt matlagningsgrädde(valfri fetthalt) En knippa färsk lök Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Strimla lövbiffen och skär löken i tunna skivor. Bryn alltsammans utom dillen i het panna och drag ner värmen. Slå på grädde och...

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

15-20 små färskpotatisar
500 – 600 gram lövbiff
4 msk finhackad dill
1 pkt matlagningsgrädde(valfri fetthalt)
En knippa färsk lök

Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Strimla lövbiffen och skär löken i tunna skivor. Bryn alltsammans utom dillen i het panna och drag ner värmen. Slå på grädde och dill och låt småputtra under lock tills potatisen känns mjuk.

Av: Catharina Höglund

Rulla till toppen