Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4
Ingredienser:
1 - 1,5 liter rensad svamp
1 stor gul lök
2 msk kantarellfond
1 hönsbuljongtärning
cirka 6 dl vatten
1 dl potatismospulver
2 -3 msk smör
peppar, salt
Riven parmesanost
Finhacka löken och fräs den med svampen, smula ner en buljongtärning och tillsätt fond och vatten. Låt alltsammans puttra i grytan cirka fem minuter och vispa sedan ner potatismospulvret. Smaka av med kryddor. Strö rikligt med riven parmesanost över soppan innan du serverar.
Av: Catharina Höglund
Nybakade muffins med smak av blåbär smakar ljuvligt med lite vanilglass.
Fräsh och god efterrätt som knappast kan bli mer lättlagad än så här!
Enkel men lyxig oxfilérätt du inte kan misslyckas med.
Snabblagad förrätt som du kan göra några timmar i förväg och förvara i kylskåpet.
Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!
Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.
6 nr för endast 349kr - klicka här
Här hittar du 640 fristående campingplatser och 767 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!
Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.