Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad:
Portioner: 4
Ingredienser:
4 stora bakpotatisar
Röra 1: 300 gram salami, 2 avocado, 1 röd lök, pressad citron, 1 liten finstrimlad purjolök, 4 dl turkisk youghurt
Röra 2: 2 finstrimlade buffésalladshuvuden, 1 burk Creme Bonjour Cuisine med vitlök och örter, 1 liten burk majs, 1 finhackad röd paprika, 1,5 dl turkisk yoghurt
Röra 3: 400 gram skalade räkor, 3msk klippt dill, 4 msk smörgåskaviar, 4 dl turkisk yoghurt, 4 hackade hårdkokta ägg, några droppar pressad citron.
Många har micro i sina fritidsfordon, men om inte så finns det på de allra flesta campingplatser idag. Att ange tiden för bakpotatis är omöjligt, men för en normalstor brukar det ta 5-8 minuter på högsta värme och sedan får du ju fyrdubbla det om du är fyra.
Bäst är att prova med en sticka då och då. När potatisen verkar mjuk skall du slå in den i folie några minuter innan du dekorerar den med fyllningen.
Av: Catharina Höglund Foto:Lars-Åke Höglund
Nybakade muffins med smak av blåbär smakar ljuvligt med lite vanilglass.
Fräsh och god efterrätt som knappast kan bli mer lättlagad än så här!
Enkel men lyxig oxfilérätt du inte kan misslyckas med.
Snabblagad förrätt som du kan göra några timmar i förväg och förvara i kylskåpet.
Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!
Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.
6 nr för endast 349kr - klicka här
Här hittar du 640 fristående campingplatser och 767 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!
Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.