Ostpanerade kalkonfiléer

Publicerad: 2008-11-14   Uppdaterad: 2011-02-21

Typ: VarmrätterSvårighetsgrad: EnkelPortioner: 4 Ingredienser: 400 gram kalkonfilé 2 stora ägg 2-3 dl riven pecorino- eller parmesanost salt, peppar, matfett att steka i   Platta ut filéerna så att de blir så tunna som möjligt. Vispa äggen lätt och tillsätt den rivna osten. Krydda lätt på filéerna och vänd dem sedan i ostblandningen. Stek på...

Typ: Varmrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

400 gram kalkonfilé

2 stora ägg

2-3 dl riven pecorino- eller parmesanost

salt, peppar, matfett att steka i

 

Platta ut filéerna så att de blir så tunna som möjligt. Vispa äggen lätt och tillsätt den rivna osten. Krydda lätt på filéerna och vänd dem sedan i ostblandningen. Stek på svag värme 4-5 minuter på varje sida. Servera med en god grönsallad.

Av: Catharina Höglund Foto:Lars-Åke Höglund

Rulla till toppen