Typ: Förrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4
Ingredienser:
500 gram skalade räkor
en bit färsk ingefära (cirka 25 gram)
2- 3 vitlöksklyftor
2 gula lökar
4 msk grädde
en nypa salt respektive socker och ett drag med pepparkvarnen
Hacka löksorterna och ingefäran och fräs lökblandningen mjuk i matolja, rör ned grädden.
Blanda lökfräset med räkor. Jag använde frysta färdigskalade, men tänk på att slå av spadet som blir när de tinat. Lägg upp på assietter och lägg gärna några salladsblad i botten.
Av: Catharina Höglund Foto: Lars-Åke Höglund
Nybakade muffins med smak av blåbär smakar ljuvligt med lite vanilglass.
Fräsh och god efterrätt som knappast kan bli mer lättlagad än så här!
Enkel men lyxig oxfilérätt du inte kan misslyckas med.
Snabblagad förrätt som du kan göra några timmar i förväg och förvara i kylskåpet.
Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!
Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.
6 nr för endast 349kr - klicka här
Här hittar du 640 fristående campingplatser och 767 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!
Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.