Omelettrullar a´la Skagen

Publicerad: 2010-05-12   Uppdaterad: 2010-07-21

Snabblagad förrätt som du kan göra några timmar i förväg och förvara i kylskåpet.

Typ: Förrätter
Svårighetsgrad: Enkel
Portioner: 4

Ingredienser:

2 stora ägg
4 msk vatten
Salt
Peppar
Smör eller olja att steka i
100 gram färdigköpt skagenröra
100 gram räkor i lag

 

Vispa ägg och vatten och krydda. Häll smeten i smord stekpanna (den största du
har) och låt smeten försiktigt stelna på inte alltför hög värme.

Stjälp upp den tunna omeletten på ett smör- eller bakplåtspapper och låt den
kallna. Bred på skagenröran och strö över räkor, rulla och skär i skivor.

Du kan göra i ordning den här rätten redan på morgonen om du vill.

Av: Catharina Höglund Foto: lars-Åke Höglund

Rulla till toppen