Är husvagnen stulen?

Publicerad: 2015-04-23   Uppdaterad: 2023-04-18

Drygt 30 husvagnar från Cabby och nästan lika många från Kabe är just nu efterlysta. På Larmtjänsts webbplats hittar du information om fordon som anmälts stulna. Vill du av någon anledning kontrollera om en husvagn är anmäld stulen har Larmtjänst AB en smidig tjänst på sin webbplats. Om du exempelvis ska köpa en begagnad husvagn...

Drygt 30 husvagnar från Cabby och nästan lika många från Kabe är just nu efterlysta. På Larmtjänsts webbplats hittar du information om fordon som anmälts stulna.

Vill du av någon anledning kontrollera om en husvagn är anmäld stulen har Larmtjänst AB en smidig tjänst på sin webbplats. Om du exempelvis ska köpa en begagnad husvagn från en privatperson kan du knappa in registrerings- eller chassinumret och snabbt få reda på om den är anmäld stulen. Du kan också söka på fabrikat och brottsplats.

Larmtjänst är en branschgemensam organisation med syfte att bekämpa försäkringsrelaterad brottslighet. Vi arbetar även med att stödja försäkringsbolagens utredningsverksamhet avseende oklara försäkringsfall.

Hitta efterlysta husvagnar här.

Läs mer:
Så håller du husvagnstjuven borta

Rulla till toppen