Skogsjöns camping FC 211 i Mjölby / av hpl

 • 1 svar
Skogsjöns camping FC 211 i Mjölby
2017-08-29 kl 17:42

Vi har nyss kommit hem från en resa till Halmstad och åter, på vägen hem ville vi övernatta på ca. halva vägen, valet föll på Skogsjöbadets Camping i Mjölby, den har enbart 19 platser och i alla fall några säsongcampare. Vi kom dit i går kväll, checkade in och fick nyckel till el-skåp och servicehuset med café, dusch och samlingsrum, som ligger på toppen av en backe ovanför sjön och campingen. Vi körde ned för den ganska branta backen till campingen och parkerade på anvisat plats. En väldigt mysig liten camping som ligger ut till en liten sjö. På en skylt vid infarten upplyser N´Mjölby Kommun att toaletter och utslagsback finns vid badplatsen. Om man fortsatta förbi campingen ett femtiotal meter runt kullen med servicebyggnaden, kom man till badplatsen, dr fanns ganska riktigt toalett, handikapp toalett samt utslagsback. Under kvällen skulle jag besöka toaletten och finner då att den är låst, jag kan visserligen vrida nyckeln i låset, men dörren går inte upp. Det var till att stiga upp för den branta backen till servicebyggnaden för att besöka toaletten. För min del var det inget problem, men för min hustru, som är handikappat gick det ganska enkelt inte, hon kunde inte gå upp för backen med sin rollator, så antingen skulle vi ta bilen upp eller hon skulle använda PortaPottin, det blev det senare alternativet. Men faktum kvarstår att även om campingplatsen är mysig och fin kan den inte rekommenderas för personer med handikapp eller som är dåligt gående.

Med vänlig hälsning

Hans-Peter Stülten
Nynäshamn
 • 1 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

 • Husvagn & Camping 2022-06

 • Husvagn & Camping 2022-05

 • Campingkatalogen 2022

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206