Ullaredscamping / av LarsGunnar

Dölj första
Ullaredscamping
2012-03-07 kl 14:24

Hej! Kan någon ge ett utlåtande över campingen i Ullared?

^^ Första inlägget ^^
2012-03-07 kl 14:24

Hej! Kan någon ge ett utlåtande över campingen i Ullared?

2012-07-02 kl 19:27

jippea02 skrev:
hejsan jag var tvungen att anmäla mej på denna sida för berätta . var på ullared camping igår och var den sämsta camping jag vart med om . vi boka en el plats för 2 nätter kommer ditt och elen funkar inte incheckning stängd nästa morgon när jag säger till i resceptionen om detta säger dom att jag måste betala en elplats som inte fungera att använda.och riktig otrevlig personal fråga om man kunde få låna en kastrull att koka vatten för fanns inte i servicehuset men det fick man inte svaret var det får man ta ansvar för själv. men alla camping platser jag varit på ha funnits kastruller i servicehusen är därför man betalar för det...jag tröttna åkte direkt efter det stanna en natt aldrig mer.!!
kortfattat otrevlig personal usla servicehus och ingen service ,villka dumma krav kunden kräver har alltid kunden rätt men man kan komprimissa inte skylla är mitt ansvar att inte finns en kastrull att koka vatten samt jag får skylla mej själv att jag boka en elplats som inte fungerar. ullared camping skulle inte hålla en sommar utan varuhuset punkt slut .farlåt mej men tvungen skriva detta/erfaren campare....


Det är nog något jag missat när jag är ute och campat, hur vanligt är det att servicebyggnader på en camping innehåller köksgeråd? Det har jag aldrig sett, men det kanske beror på att jag har eget med i husvagnen och inte brytt mig om att leta.

2012-07-03 kl 12:00

Alla rätt att ha sin åsikt. Vi har i många år varit där i april och augusti och aldrig upplevt några problem med campingen eller personal. Vår åsikt är att det är en mycket bra camping med utomordentliga servicehus som är väskötta. Endast en annan campingplats har t ex haft diskmaskin. Förvånansvärt är det väldigt få som använder dem. Varför? Liksom Embla har jag aldrig sätt köksutrustning i ett servicehus och om det fanns skulle jag dedinitivt inte använda dem av hygienska skäl. Varför har vi stora dyra husbilar/husvagnar om vi inte har egna grejor att fixa käk med?

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
  • Husvagn & Camping 2022-08

  • Husvagn & Camping 2022-07

  • Husvagn & Camping 2022-06

  • Husvagn & Camping 2022-05

  • Campingkatalogen 2022

  • Husvagn & Camping 2022-04

  • Husvagn & Camping 2022-03

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206