• 2 svar
Att göra bort sig.
2009-04-15 kl 19:10

Minns en gång på 80-talet vi stod på camping i Bohuslän . Vi hade en Kabe med ett Isabellaförtält. Då kommer det fram en ung kille som undrade om jag kunde hjälpa honom att sätta upp tältet för det var första gången han var ute med husvagn, han hade fått låna den, så jag lovade att hjälpa honom. Han frågat en annan på campingen men hade fått till svar att kan man inte sätta upp ett förtält så skulle man inte ge sig ut med husvagn.Killen pekade åt det hållet som han frågat där höll en på att sätta upp ett Isabell tält.Jag sa att vi ska vänta lite så får vi se hur han bär sig åt med sitt tält,för det gick inte så bra, han höll på som bäst så sa till killen ,som ville ha hjälp att han skull fråga om det det gick bättre om han vände rätsidan ut och att man inte skulle ge sig ut med husvagnom .Det blev rätt så glatt på campingen och det var en som fick bråttom att riva ner sitt tält,hans ord går inte att skriva här i detta forum.

2009-04-16 kl 21:33

haha..vi var i Gränna i sommras första gången vi var ute med husvagn..vi lånade mormor å morfars, (den vi nu har köpt) dom hade inte haft uppe förtältet på många år och dumma som vi var prova vi aldrig att sätta upp det innan vi åkte, så när vi stod och kliade oss i huvudet så kom det fram en herre som sa att han skulle hjälpa till han hade satt upp många tält i sina dar, men han fick inte ihop det å svor och sa att hälften av pinnarna fattades å tyckte det var dumt av oss och inte prova innan vi åkte..sen när vi kom hem så skulle vi prova igen, å gud va lätt det gick när man fick hjälp av mormor och pappa som hade gjort det förut å inget fattades det heller..så på långsemestern på öland fick i upp det själva:)

 • 2 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

 • Husvagn & Camping 2022-06

 • Husvagn & Camping 2022-05

 • Campingkatalogen 2022

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206