Vi laddar för Elmia Husvagn Husbil

Publicerad: 2016-08-26   Uppdaterad: 2023-04-18

Nu är det bara några dagar kvar tills en av årets höjdpunkter drar igång. Portarna slår upp den 7 september. Vi ses väl där? Elmia Husvagn Husbil i Jönköpping är Nordens största mässa för mobil fritid och vi ser med spänd förväntan fram emot alla nya husvagnar och husbilar som kommer att visas i år....

Nu är det bara några dagar kvar tills en av årets höjdpunkter drar igång. Portarna slår upp den 7 september. Vi ses väl där?

Elmia Husvagn Husbil i Jönköpping är Nordens största mässa för mobil fritid och vi ser med spänd förväntan fram emot alla nya husvagnar och husbilar som kommer att visas i år. Mässan har förlängts med en dag, så nu finns det ännu mer tid att umgås, upptäcka allt nytt och njuta av underhållning och festligheter.

Elmia Grill är en ny aktivitet i år och det utlovas både scenframträdanden och grillkurser. Kocken Peter G Nilsson, som tävlat för Svenska Grillandslaget, kommer bland annat att att bjuda på sina bästa tips och tricks.

Datum: 7-11 september
Öppettider: 10-18 (sön 10-16)
Alla utställare A-Ö

 

Vi laddar för Elmia Husvagn Husbil

Besök Husvagn & Camping!
Redaktionen finns på plats mässans alla dagar, så kom gärna förbi och ställ frågor, tipsa oss om saker du tycker vi ska skriva mer eller mindre om, eller slå dig ner i montern och vila dig i en av våra fåtöljer.

I år har du möjlighet att träffa Roland Östberg, som är moderator i Husvagn & Campings forum. Kom gärna och prata med Roland, han finns i montern onsdag- lördag kl 14-15.

Du hittar iss i Lobby Nord, monter LN01:12.
Välkommen!

Missa inte att gilla Husvagn & Camping på Facebook!

Rulla till toppen