Vinterkallt på golvet! / av 67a

 • 1 svar
Vinterkallt på golvet!
2006-01-10 kl 11:24

Vi var till vagnen i mellandagarna och där var mellan 25-27 kalla grader dygnet runt. Inne i vagnen var varmt och gott men när nan suttit vid främre soffan en stund så tyckte vi alla att det var kallt, framför allt för fötterna, men det skall ju vara golvvärme i denn "nya" vagnen, och det var varmt och gott på golvet i övriga delar av vagnen, en del kliande i huvudet och koll av diverse delar och paneler för att se om man har kopplar rätt och det var ok men fortfarande kallt på golvet där framme. På morgonen efter så slog det ner en blixt i huvudet och felet var funnet men det fick bero tills alla kom på fötter så det gick att komma åt vattentanken som finns i den ena främre soffan.
Efter som vi bara var där ett dygn så brydde vi oss inte om att fylla vatten utan bottenpluggen och det stora locket låg ju på bänken, gissa om det var det lättaste stället för uteluften att leta sig in där (inga konvektorer och trånga kanaler) utav självdraget, vi hade med andra ord en 40 l stor "iskub" i sofflådan. Under de timmar som vi var kvar så förbättrades golvtemperaturen avsevärt. Denna plugg kommer inte jag att glömma framöver.

MVH Jörgen.

 • 1 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

 • Husvagn & Camping 2022-06

 • Husvagn & Camping 2022-05

 • Campingkatalogen 2022

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206