Ökad efterfrågan på Solifer och Polar

Publicerad: 2013-09-27   Uppdaterad: 2013-10-01

För att möta denna ökade efterfrågan har SoliferPolar AB i Dorotea anställt 30 personer, och därmed mer än fördubblat produktionstakten. Försäljningen av Polars och Solifers husvagnar har efter visningarna på Stora Nolia i Umeå och Elmia Husvagn Husbil i Jönköping, ökat. Den ökade efterfrågan har lett till att produktionstakten i fabriken i Dorotea mer än...

För att möta denna ökade efterfrågan har SoliferPolar AB i Dorotea anställt 30 personer, och därmed mer än fördubblat produktionstakten.

Försäljningen av Polars och Solifers husvagnar har efter visningarna på Stora Nolia i Umeå och Elmia Husvagn Husbil i Jönköping, ökat. Den ökade efterfrågan har lett till att produktionstakten i fabriken i Dorotea mer än fördubblats. För att klara detta har 30 personer anställts. Roger Johansson, platschef på SoliferPolar AB, utesluter inte att det kan behövas ytterligare personalförstärkning.

–  Det här är positivt för många parter – det är viktigt för branschen, för svenskt näringsliv i allmänhet och för arbetssituationen i Dorotea i synnerhet. Dessutom innebär en högre produktionstakt många fördelar, inte minst för våra slutkonsumenter, säger Roger Johansson.

Rulla till toppen