Mona Sahlin tittar på husvagnar

Publicerad: 2007-11-29   Uppdaterad: 2010-06-18

Polarvagnen fick besök av socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin igår. Det var på en liten turné i Västerbottens inland som hon besökte bland annat Dorotea och husvagnsfabriken där. I Dorotea finns – förutom Polarvagnen – flera företag som tillverkar produkter för campingändamål. – Jag vill känna in och försöka förstå vad man tänker om vår politik...

Polarvagnen fick besök av socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin igår. Det var på en liten turné i Västerbottens inland som hon besökte bland annat Dorotea och husvagnsfabriken där. I Dorotea finns – förutom Polarvagnen – flera företag som tillverkar produkter för campingändamål.

– Jag vill känna in och försöka förstå vad man tänker om vår politik även i inlandet, sa Mona Sahlin till Västerbottens Folkblad om besöket.

Möjligen kan besöket också ge våra politiker på toppnivå ny inblick i vad husvagns- och campingbranscherna genererar, och vilken stor betydelse campingturismen har. Inte minst ifråga om exempelvis arbetstillfällen i glesbygd.

Av: Ingela Svenson

Rulla till toppen