Bürstner husvagnar åter i Sverige

Publicerad: 2016-09-29   Uppdaterad: 2016-09-29

Efter flera års frånvaro finns husvagnar från tyska Bürstner till försäljning på den svenska marknaden. Det är Forsbergs Fritidscenter som kommer att ta in Bürstners husvagnar i sitt sortiment och inledningsvis kommer man att erbjuda fem till sju olika modeller. – Vi ser positivt på husvagnsförsäljningen och behöver därmed stärka vår exponering av vagnar på...

Efter flera års frånvaro finns husvagnar från tyska Bürstner till försäljning på den svenska marknaden.

Det är Forsbergs Fritidscenter som kommer att ta in Bürstners husvagnar i sitt sortiment och inledningsvis kommer man att erbjuda fem till sju olika modeller.
– Vi ser positivt på husvagnsförsäljningen och behöver därmed stärka vår exponering av vagnar på våra center, säger Mathias Forsberg, ansvarig för Forsbergs fem externa center.
Bland Bürstners modeller ingår bland annat Premio Plus och Averso Plus, med nedfällbara dubbelsängar, samt den för Norden speciellt anpassade serien Nordic. I ett pressmeddelande beskrivs den som en husvagn speciellt utvecklad för nordiska klimat, och med fokus på lyx och komfort för en semestrande barnfamilj året runt.
Forsbergs Fritidscenter finns i Hyssna, Borlänge, Karlstad, Stockholm, Bjuv och Mantorp.
Foto: Johan Persson

Missa ine att gilla Husvagn & Campingg på Facebook!

Rulla till toppen