Caravan Salon: Ljus framtid för husvagnar

Publicerad: 2012-08-30   Uppdaterad: 2023-04-18

Under Husvagn & Campings besök på Caravan Salon i Düsseldorf kunde vi notera en ljus framtid för flertalet husvagnsmärken. I varje fall när det gäller inredning. En mängd märken och modeller hade utrustats med antingen vit inredning eller något ljusare träinslag. Bland dem märktes bland annat LMC som nu gör comeback på den svenska marknaden....

Under Husvagn & Campings besök på Caravan Salon i Düsseldorf kunde vi notera en ljus framtid för flertalet husvagnsmärken. I varje fall när det gäller inredning.

En mängd märken och modeller hade utrustats med antingen vit inredning eller något ljusare träinslag. Bland dem märktes bland annat LMC som nu gör comeback på den svenska marknaden. Där utmärkte sig Musica 580 lite extra med köket i frontpartiet i direkt anslutning till ingången och med ett vagnsbrett hygienutrymme allra längst bak.

Caravan Salon: Ljus framtid för husvagnar
LMC Musica 580.

Andra modeller som också hade försetts med ljus inredning var Hobbys resevagn Excellent, Eriba Exciting (som syns i bild överst i artikeln och som ersätter den tidigare modellserien Sport) och Sterckeman Espace.

Caravan Salon: Ljus framtid för husvagnar
Hobby Excellent.
Caravan Salon: Ljus framtid för husvagnar
Sterckeman Espace.
Rulla till toppen