Ny kaross med flera frontkök

Publicerad: 2017-10-18   Uppdaterad: 2023-04-18

Fjolårssuccén frontkök finns nu även i 600 FK och 740 FK. ”Många kommer att uppleva likheter med våra husbilar och det är ingen slump. Vi strävar efter att skapa en tydlig designlinje genom hela vårt breda modellutbud”, säger Mikael Blomqvist, teknisk chef och vice vd på Kabe. Fram- och bakbelysningen har vidareutvecklats och positionsljusen på sidorna...

Ny kaross med flera frontkök
Fjolårssuccén frontkök finns nu även i 600 FK och 740 FK.

”Många kommer att uppleva likheter med våra husbilar och det är ingen slump. Vi strävar efter att skapa en tydlig designlinje genom hela vårt breda modellutbud”, säger Mikael Blomqvist, teknisk chef och vice vd på Kabe.

Fram- och bakbelysningen har vidareutvecklats och positionsljusen på sidorna är numera integrerade i vagnens kjol. I fjol lanserade Kabe tre modeller med ett stort kök i vagnens frontparti (Royal och Imperial 630 FK samt 560 FK). 

”Det blev dundersuccé direkt. Nu går vi vidare och presenterar ytterligare två modeller med frontkök i Royal- och Imperialutförande: 600 FK och 740 FK”, säger Daniel Jaldemark, ansvarig på den svenska marknaden för Kabe husvagnar.

Dessa modeller har i sin tur förbättrats via större kyl/frys. I Royalutförandet finns nu fyrlågig spis med ugn medan Imperialvagnarna har fått induktionshäll inkluderat två gasolbrännare. Under hällen finns inbyggd ugn medan mikrovågsugn är standard i Imperial. Kabes samtliga husvagnar har numera chassi med självjusterande bromsar. 

Classicserien utökas med en 630-modell som kan fås med extra sittgrupp i mitten, alternativt våningsbäddar. Dessutom finns den populära barnkammarvagnen, Classic 600, med ytterligare två planlösningar. Mini-Heki är numera standard på Classic som även får exteriör ansiktslyftning via ny design på överdelen av frontpartiet.

Rulla till toppen