Elmia Husvagn Husbil – mer än bara mässa

Publicerad: 2015-09-13   Uppdaterad: 2023-04-18

Husvagn & Camping tar en promenad utanför vimlet i hallarna och njuter av sensommarvädret och den imponerande mässcampingen. De första vi möter är tre glada herrar från Caravan Club; Roland Svensson, Ralf Möllergren och Styrbjörn Ström. Det är tack vara deras insats, tillsammans med många andra från Caravan Club, som Elmia kan erbjuda en enorm...

Husvagn & Camping tar en promenad utanför vimlet i hallarna och njuter av sensommarvädret och den imponerande mässcampingen.

De första vi möter är tre glada herrar från Caravan Club; Roland Svensson, Ralf Möllergren och Styrbjörn Ström. Det är tack vara deras insats, tillsammans med många andra från Caravan Club, som Elmia kan erbjuda en enorm mässcamping där omkring 2700 husvagns- och husbilsekipage står uppställda. Ett arbete som kräver mycket planering och hårt arbete, och som sköts helt ideellt.

 

Elmia Husvagn Husbil - mer än bara mässa
Elmia Husvagn Husbil - mer än bara mässa
Elmia Husvagn Husbil - mer än bara mässa
Husvagnarna och husbilarna står uppställda i långa rader och bildar ”gator” där det lapas sol när vädret tillåter, leks och umgås. Inte sällan dukas det upp långbord till kvällen. Även fyrfota campare får följa med till mässan och två av alla dem vi får nöjet att hälsa på heter Bosse och Ali.

Ett längre reportage från mässan kan du läsa i Husvagn & Camping nr 11.

Fler nyheter från Elmia Husvagn Husbil 2015:

Stort och smått från Elmia
Elmia öppnar i solsken

Rulla till toppen