2008-07-07 kl 19:30
|
|
Snart ska jag ut och campa. Debuten ligger mindre än 48 timmar fram i tiden. Jag har aldrig någonsin lagat mat över gaslåga. Och mat är extra viktigt för mig då jag är typ 2 diabetiker, endast kostbehandlande ännu, tack och lov. Och matlagning roar mig. Vad ska jag tänka på? |
2008-07-07 kl 20:40
|
|
Det går väl bra att reglera värmen på gasolspisen. Vi använder också olja att steka i. Ibland lyxar vi till med lite smör för den goda smakens skull. jag tror inte du behöver oro dig. Stek och njut utav livets goda! |
2008-07-07 kl 23:17
|
|
Hmm ... jag kan bara se på och av - 1 - 0 på vredena. <--- det där är nog östgötska. Jag tänkte på det här med varm olja och öppen låga ... Ja nu har jag en pulversläckare i direkt anslutning till både kyl, spis och pannan. Hoppas jag slipper använda den bara. |
|
2008-07-07 kl 23:42
|
|
Tjenare grandebarda. |
2008-07-08 kl 01:05
|
|
Ok, tack! Ska få en gasollektion imorrn. Tar upp det då. Ska till småland förresten. Lysingsbadet. Bockar och bugar för lyckönskningar i denna tråd! |
2008-07-08 kl 17:31
|
|
Jag steker oftast i margarin...... |
Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!
Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.
6 nr för endast 349kr - klicka här
Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.
Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!
Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.