Förvaring/uppställningsplats / av eric1982h

 • 11 svar
Förvaring/uppställningsplats
2021-03-23 kl 08:48

Hej på er! Ny här på forumet.

Familjen har bestämt sig för att köpa husvagn. Barnen gör inget annat än att tjata skallen av sin pappa och löser jag inte mina frågeställningar snart får jag nog flytta ut i förrådet =)

Jag håller på att ta BE-kort för att kunna köra men min stora utmaning ligger i förvaring/uppställning av vagnen (främst sommartid).

Vi bor något söder om Stockholm och jag har med ljus och lykta försökt att få fram information om var jag kan hitta ett ställe att förvara husvagnen på under året då den inte används. På vinterhalvåret skulle jag kunna ställa den hos föräldrarnas landställe i Dalarna men under sommaren skulle jag vilja ha närmare för att kunna spontant åka iväg över helger etc. Vi bor i radhus så har ingen möjlighet att ställa den på någon tomt.

Vad finns det i Stockholm? Kan tänka mig att åka ett par mil (säg 5-10 mil) för att ha den nära över perioden mars-okt. Har ni tips där man kan ha den året runt är jag också otroligt tacksam.

Mina föräldrar hade tidigare sin husvagn i Slagsta men den uppställningsplatsen har dessvärre stängt.

/E

2021-03-23 kl 11:46

Jag har "bonusbarn" som håller på att flytta från hus lite söder om Stockholm. Du skulle kanske flytta dit? Jag har haft min husvagn på deras tomt när vi legat över där ibland.

Annars har jag tyvärr ingen lokalkännedom om sånt här i den trakten.

2021-03-23 kl 14:55

Ett tips kan vara att kolla med privata aktörer som förvarar båtar på vinterhalvåret, med lite tur så har de tomma lokaler/ytor under sommarhalvåret. Båtklubbar kan också vara ett alternativ, men ofta ser avtalen för marken där de har båtarna på vintern ut på ett sätt som gör att det ska vara tomt och städat där sommartid :-)

2021-03-23 kl 17:20

Nu bor jag inte i Stockholm men här i Göteborg så är det lite samma sak man hittar knappt någon som annonserar. Vi som dessutom bor i lägenhet har absolut ingen möjlighet att ställa vagnen där vi bor. Jag löste det så att jag åkte runt och letade och till slut så såg jag en öppen yta på en privat tomt där det stod både båtar på trailer samt husvagnar och husbilar, så jag knackade på och frågade han som bodde där om det gick att hyra plats, och han hade platser över så det gick bra. Detta var förra året och jag har fått samma plats i år, han som hyr ut sa dock att det är mycket större tryck I år och att han skulle få helt fullt, det var det inte förra året. Det är nog ett stort uppsving i år då Corona har gjort att fler har upptäckt camping. Jag kommer nog att stå där även under kommande vinter så att jag har garanterad plats nästa år, priset jag betalar är 500 i månaden.

2021-03-24 kl 08:36

Stort tack för svar. Det verkar nästan omöjligt. Har varit i kontakt med en hel del båtklubbar för att se om man kan få sommarförvara på någon båts plats under sommaren men än så länge har det varit bet. I värsta fall får jag ta och flytta in hos apersson850s bonusbarn...

2021-03-24 kl 09:49

eric1982h skrev:
I värsta fall får jag ta och flytta in hos apersson850s bonusbarn...
Huset är fint. De hann inte ens bygga färdigt innan de fick för sig att flytta till Norrland. Nära Nynäsvägen, så det är bara att blåsa på in till Stockholm.

2021-03-24 kl 11:37

Jag har samma problem ....

2021-03-24 kl 14:01

Finns en jättestor uthyrare i Arlanda som har platser för uppställning. Nu är det ju inte på södra sidan men är ju hyfsat nära ändå.
kolla på caravanparkering.se

Kör en VW Golf Alltrack TDI -2021
Drar en LMC Vivo 522 K -2021


Resan är målet!
2021-03-25 kl 13:00

Åk i industriområden och kika där om ni kan se husvagnar stå uppställda och ring till företaget och kolla läget.

Även en del husvagns ÅF har uppställningsplatser som de hyr ut. T.ex. har Forsbergs Fritidscenter uppställningsplatser här i stan (Lkpg) och jag ser att de även har anläggning i Sthlm. De kanske även hyr ut uppställningsplatser där.

2021-03-25 kl 21:04

[quote="perin"]Åk i industriområden och kika där om ni kan se husvagnar stå uppställda och ring till företaget och kolla läget.

Även en del husvagns ÅF har uppställningsplatser som de hyr ut. T.ex. har Forsbergs Fritidscenter uppställningsplatser här i stan (Lkpg) och jag ser att de även har anläggning i Sthlm. De kanske även hyr ut uppställningsplatser där./quote

Forsbergs i Sollentuna har tyvärr inga platser att hyra ut. Deras yta är väldigt begränsad.

Kör en VW Golf Alltrack TDI -2021
Drar en LMC Vivo 522 K -2021


Resan är målet!
2021-07-04 kl 03:19

Behandling av erektil dysfunktion, kännetecknad av oförmåga att uppnå eller upprätthålla en erektion av penis tillräcklig för tillfredsställande samlag.

https://www.andreasapotek.com/kopa-viagra-online/ är endast effektivt när det finns sexuell stimulering.

 • 11 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2023-02

 • Husvagn & Camping 2022-12

 • Husvagn & Camping 2022-11

 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206