I kväll startar Böda Camping på tv

Publicerad: 2010-11-01   Uppdaterad: 2010-11-03

Klockan 20.00 på Kanal 5 är det i kväll premiär för dokumentärserien som ska skildra det svenska campinglivet i programmet Böda Camping. Åtta måndagar framöver med start klockan 20.00 kommer vi i Kanal 5 att kunna ta del av två olika kategorier campare. I vad man kallar slummen huserar långliggargänget Böda Beer Bodys där Britt...

Klockan 20.00 på Kanal 5 är det i kväll premiär för dokumentärserien som ska skildra det svenska campinglivet i programmet Böda Camping.

Åtta måndagar framöver med start klockan 20.00 kommer vi i Kanal 5 att kunna ta del av två olika kategorier campare. I vad man kallar slummen huserar långliggargänget Böda Beer Bodys där Britt och Tommy och deras vänner umgås, festar och njuter av campinglivet hela somrarna. I premiären får vi se hur de har fest för att inviga en ny familj som ”prospects” till Böda Beer Bodys.

På andra sidan campingen, på Paradgatan, går det lugnare till. Här bor de superrutinerade camparna Bertil och Monica och deras grannar. Där är det ordning och reda, välklippta gräsmattor, hissade flaggor och varje kväll tänder de alla samtidigt sina ljuslyktor längs med gatan.
I programmet Böda Camping dyker också tillfälliga campare upp. I första avsnittet möter vi raggargänget Mörre Cruisers från Kalmar och popgruppen Wiwa, bestående av det äkta paret Micke och Nilla från Växjö som är på campingen för att spela in musikvideos tillsammans med sin son.

Foto: Louise Wiker/Kanal 5

Rulla till toppen