Cabby kan räddas av ny ägare

Publicerad: 2016-02-12   Uppdaterad: 2023-04-18

Den svenska husvagnstillverkaren Cabby gick i konkurs i början av januari i år. Framtiden har varit oviss sedan dess, men nu kan en räddning vara på väg. Enligt konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson har ett 20-tal intressenter hört av sig både för att ta över lokalerna i Kristinehamn och/eller för att driva verksamheten vidare. I en intervju med...

Den svenska husvagnstillverkaren Cabby gick i konkurs i början av januari i år. Framtiden har varit oviss sedan dess, men nu kan en räddning vara på väg.

Enligt konkursförvaltaren Carl-Henry Salomonsson har ett 20-tal intressenter hört av sig både för att ta över lokalerna i Kristinehamn och/eller för att driva verksamheten vidare. I en intervju med Sveriges Television i slutet av januari säger Carl-Henry Salomonsson att det finns en extra intressant lokal spekulant som man anser både ha finansiella resurser och bra idéer för att kunna driva Cabby vidare.

Några besked sedan dess har inte kunnat ges, men när Husvagn & Camping kontaktade konkursförvaltaren igår får vi veta att det pågår förhandlingar och att det kan vara klart med en ny ägare under nästa vecka.

 Se TV-inslaget här

Detta har hänt:
Stora skulder sänkte Cabby
Svenska Cabby i konkurs
Cabby lanserar prissänkt specialutgåva
Nya besked om konkurshotat Cabby
Cabby fortfarande under rekonstruktion
Cabby får ny ägare
Cabby under rekonstruktion

Rulla till toppen