Move Control / av tommy

 • 3 svar
Move Control
2005-08-20 kl 18:26

Vi var nere i europa i somras med vårt ekipage ( Kabe Smaragd King Z och som dragare Toyota Camry, 12,5 m ). Det visade sig att campingarna inte är gjorda för denna storlek på fordonen som vårat. Åtminstone inte under semestertid då de försöker att få in så många som möjligt. OK, alla blivande grannar är ofta väldigt hjälpsamma. Fyra främmande språk, ett i varje hörne, Efter en stunds flyttande hit och dit, så tackar man alla och får godta vagnens placering. Inte alltid där man själv ville ha den. Då kommer tanken in på Move Control, den fjärrstyrda vagnen. Den utrustningen finns att köpa i Sverige men till hutlöst pris, 17´-22´. Efter undersökning på nätet hittade jag ett företag i England som höll ett hyfsat pris. Via mailkontakt beställde jag en Reich Move Control comfort. Pengarna översändes via bank och 8 dagar senare överlämnades 3 paket vid dörren. Monteringen gick utan några problem. Det enda frågetecknet är att markfrigången blev 11 cm framför hjulen. Detta kan variera på vagn och fabrikat. Slutsumman från dörr till dörr blev 14.170:- kronor. Inte så farligt tycker jag. Så nu återstår det att ut och prova det hela i praktiken. Detta kan jag återkomma till senare om någon är intresserad. Företaget i England är: Mobile Movers 07879-454240
www.mobilemovers.co.uk
Mail: stuart@mobilemovers.co.uk
Jag står gärna till tjänst om det är några frågor om ovanstående.
Hälsningar
Tommy

2005-09-30 kl 19:21

Hej!
Är väldigt intresserad av dina erfarenheter. Blev lite betänksam när du beskriver frigången till endast 11 cm. Är din vagn speciellt låg? Vad har du för avstånd från mark till underkant balk?

Tacksam för svar.

Hälsningar
Nils-Göran

2005-10-01 kl 20:38

Hej!
Jag har nu kört runt med min "radiostyrda vagn" ett par gånger och säger att den investeringen ångrar jag inte. Jag var också orolig för den låga markfrigången men den har inte slagit i ännu. OK man får väl köra därefter och se sig för. Det är ju föraren som bestämmer var man kör. Jag har en Kabe Ametist 04. Vill du ha mer information så kan du maila mig.
Hälsningar
Tommy

 • 3 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1674 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 622 fristående campingplatser och 731 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 321 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2021-12

 • Husvagn & Camping 2021-11

 • Husvagn & Camping 2021-10

 • Husvagn & Camping 2021-09

 • Husvagn & Camping 2021-08

 • Husvagn & Camping Nr 7 2021

 • Husvagn & Camping 2021-06

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206