Problem med mover, tacksam för hjälp / av stregnil

 • 2 svar
Problem med mover, tacksam för hjälp
2020-07-09 kl 23:43

Hej, nyinköpt vagn från 2015. Det finns en Mover installerad, märket är Ego Titanium, men tror att de blivit uppköpta eller bytt namn, den finns också under namnet Quattro titanium. https://www.purpleline.co.uk/caravan-movers/e-go-titanium-powered-caravan-mover

Movern fungerade så sent som för 4 dagar sedan. Nu kan jag inte starta movern (man gör det via fjärren, dubbelklicka på on/off). Kontrollboxen lyser upp som den ska när jag slår på huvudströmmen, batteriet i fjärren är bytta, batteriet som styr movern är laddat, har även kopplat bort batteripolerna för att återställa allt. Jag kan även para fjärren med movern och får alla "klartecken" som behövs (signal och ljus) . Men när man parar movern med fjärren så använder man inte on/off knappen utan knappen sväng höger/fram. Det får mig att tro att själva on/off knappen på fjärren slutat att fungera? Så jag undrar om någon haft detta problem på just denna mover? Nästa undran är om någon i mina trakter (Skåne) har denna mover så jag kanske kunde låna fjärren för att se om problemet är där, och sista funderingen... kan man starta movern utan fjärrkontroll för att sedan se om de andra knapparna på fjärren fungerar. Tack på förhand!

2020-07-10 kl 15:34

Man brukar skulle stoppa in släpvagnens elkontakt i ett "moveruttag" för att visa att man kopplat bort bilen. Det är inte där du har ett fel, möjligen?

 • 2 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1710 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 640 fristående campingplatser och 767 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-07

 • Husvagn & Camping 2022-06

 • Husvagn & Camping 2022-05

 • Campingkatalogen 2022

 • Husvagn & Camping 2022-04

 • Husvagn & Camping 2022-03

 • Husvagn & Camping 2022-02

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206