Håll koll på distans

Publicerad: 2012-02-24   Uppdaterad: 2012-02-28

Undvik mögel och håll koll på distans. Fjärrmätaren ComfortLog kopplas till ett vägguttaget och därefter kan man följa dess mätvärden via internet. Enklare kan det inte bli. Temperaturer och luftfuktighet påverkar mögeltillväxten. Med den fjärrmätande produkten ComfortLog kan man hålla koll på fritidsfordonet, utan att ens behöva vara på plats. Koppla in den i ett...

Undvik mögel och håll koll på distans. Fjärrmätaren ComfortLog kopplas till ett vägguttaget och därefter kan man följa dess mätvärden via internet. Enklare kan det inte bli.

Temperaturer och luftfuktighet påverkar mögeltillväxten. Med den fjärrmätande produkten ComfortLog kan man hålla koll på fritidsfordonet, utan att ens behöva vara på plats. Koppla in den i ett vanligt vägguttag och följ därefter dess mätvärden via en inloggning på internet. Skulle temperaturen eller luftfuktigheten under- eller överstiga en viss nivå skickas larm per omgående.

Genom att aktivera de automatiska rapporterna, som man får tillgång till via inloggningen på internet, kan man dessutom få dess mätvärden skickade till sig via e-post. Rapporterna innehåller bland annat diagram för enkel och bra överblick av förhållandena. För mera information, var god se www.intab.se.

Rulla till toppen